Flerohopp
12 juni 2014
19:00

Referat: Flerohopp GoIF - Fagerhults AIK

Tack grabbar för att ni gjorde så gott det gick igår. Det är inte lätt att möta ett lag med 12 spelare när vi själva hade bara 10 i andra halvlek.
1-0 till oss efter 14 min spel, visserligen hade dom ett antal hörnor (runt 6) vid det laget. men Mathias skott flög skönt in (Pass EA), dom blev lite irriterade efter målet. Tyvärr var vi lite offensiva i tankarna när dom gjorde 1-1 i 28 min. 1-2 målet föregicks av en missad frispark till oss, när dom istället fick straff, som dessutom Yibbe fick en varning för fällningen.
Andra halvlek hann bara bli 6 min gammal innan dom fick en frilägesutvisning och straff på det, då blev det 3-1. 4-1 på en hörna som egentligen skulle ha varit en inspark för oss efter 11 min. Att det sen slutade 7-1 är inte mycket att säga om.
Hur eller hur så gjorde ni en bra insats, krigade på mittfältet och bet ihop i försvars linjen. ingen sprang och hängde med huvudet utan bet ihop och kämpade vidare.
ALL HEDER ÅT HELA LAGET
hela första halvlek störde vi dom, Mirre var bra ute och plockade djupleds och inläggsbollarna. Backlinjen hade 3 till 4 st anfallare emot sig. Mittfältet fick jobba över stora ytor. Visst dom hade mycke boll och många hörnor, men hade vi fått en ärlig chans, och inte en 12 man till att spela mot så hade det säkert blivit en rolig kväll för oss.